Naši danas miruju, ali u Spaladium Areni ne manjka odličnih utakmica: doznat ćemo suparnika u četvrtfinalu, a među osam će preko Srbije pokušati i hrvatski trener

Još jedan dan vrhunskog vaterpola u tijeku je u Spaladium Areni. Odmaraju danas naše selekcije, ali to ne znači da manjka kvalitetnih utakmica. Danas su opet u akciji muške reprezentacije. U jutarnjem terminu Njemačka je pobijedila Slovačku (18:7), a Malta Sloveniju (13:9) u borbi za pozicije od 13….

Главная страница » Naši danas miruju, ali u Spaladium Areni ne manjka odličnih utakmica: doznat ćemo suparnika u četvrtfinalu, a među osam će preko Srbije pokušati i hrvatski trener

Još jedan dan vrhunskog vaterpola u tijeku je u Spaladium Areni. Odmaraju danas naše selekcije, ali to ne znači da manjka kvalitetnih utakmica. Danas su opet u akciji muške reprezentacije. U jutarnjem terminu Njemačka je pobijedila Slovačku (18:7), a Malta Sloveniju (13:9) u borbi za pozicije od 13. do 16.

Razigravanje za četvrtfinale, odnosno osmina finala, na rasporedu je popodne. U bazen će od 15 sati Crna Gora i Rumunjska. Iza njih, u 16.30 je nama posebno zanimljiv dvoboj. Gruzija i Nizozemska borit će se za mjesto u četvrtfinalu u kojem ih čeka baš Hrvatska.

Nakon pauze, u večernjem terminu od 19 sati slijede Grčka i Izrael, a vjerojatno najjača utakmica dana igrat će se od 20.30 kada nastupaju Francuska i Srbija. Dvoboj je to dvije jake ekipe. Srbija, koja je već tradicionalno dobra, na splitskom je Euru podbacila izgubivši s uvjerljivih 7:16 od Mađarske. U preostala dva kola očekivano su se lako obračunali s Izraelom i Slovenijom.

Francuska je, pak, u našoj skupini završila na trećem mjestu. Remizirali su s Grčkom, pobijedili Maltu i izgubili od Barakuda. U borbu za četvrtfinale pod paskom će Hrvata na njihovoj klupi. Kako smo pisali, pomoćni trener francuske reprezentacije je Vjekoslav Kobešćak, jedan od naših najvećih vaterpolskih stručnjaka.

Razigravanje od 13. do 16. mjesta

Slovačka – Njemačka 7:18

Malta – Slovenija 13:9

Razigravanje za četvrtfinale

15.00 Crna Gora – Rumunjska

16.30 Gruzija – Nizozemska

19.00 Grčka – Izrael

20.30 Francuska – Srbija

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.