Navijači Bayerna porukom u Parizu oduševili ljubitelje nogometa

BAYERN je pobijedio kod PSG-a 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a sudeći po reakcijama ljubitelja nogometa na društvenim mrežama, pobjedu nije odnio samo na terenu nego i na tribinama.

Главная страница » Navijači Bayerna porukom u Parizu oduševili ljubitelje nogometa

BAYERN je pobijedio kod PSG-a 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a sudeći po reakcijama ljubitelja nogometa na društvenim mrežama, pobjedu nije odnio samo na terenu nego i na tribinama. Nijemci su tamo oduševili brojnošću, navijanjem, bakljadom, ali i porukom domaćinu.

“Ulaznica 70 eura? Pa nismo Neymar. 20 eura za ulaznicu je već puno! Je*eš PSG!” pisalo je na transparentima koje su tijekom utakmice razvili navijači Bayerna. Oni ovako prosvjeduju protiv UEFA-e i klubova zbog pljačkanja navijača previsokim cijenama ulaznica, prije svega na gostovanjima. 

UEFA je, naime, odredila da se gostujućim navijačima na utakmicama Lige prvaka ulaznica može naplatiti maksimalno 70 eura, što je, slažu se svi navijači, previše. Posebno za najgora mjesta na stadionima, na kojima su u pravilu smješteni – ona iza gola i(li) pod svodovima stadiona. Klubovi domaćini često postave upravo navedenu cijenu kako bi zaradili na navijačima gostiju.

Zato su navijači Bayerna reagirali i u grupnoj fazi ove sezone u Plzenju, kada im je Viktorija također ulaz naplatila najviše moguće. Tada su istaknuli transparente s natpisom “70 eura? Je*ite se!” Tada je UEFA kaznila Bayern zbog ovog transparenta s 15 tisuća eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.