Navijači bjesne zbog vijesti o Mateu Kovačiću: ‘Ovo nema nikakvog smisla‘; ‘Rade mu to samo zato jer nije Englez‘

Navijači Chelsea burno su reagirali na vijest da bi Mateo Kovačić mogao napustiti Chelsea na ljeto. Guardian je objavio listu igrača koje će londonski klub staviti na transfer listu na kraju sezone, a među njima se našao i 28-godišnji hrvatski reprezentativac, što je nagnalo mnoge navijače Chelsea d…

Главная страница » Navijači bjesne zbog vijesti o Mateu Kovačiću: ‘Ovo nema nikakvog smisla‘; ‘Rade mu to samo zato jer nije Englez‘

Navijači Chelsea burno su reagirali na vijest da bi Mateo Kovačić mogao napustiti Chelsea na ljeto. Guardian je objavio listu igrača koje će londonski klub staviti na transfer listu na kraju sezone, a među njima se našao i 28-godišnji hrvatski reprezentativac, što je nagnalo mnoge navijače Chelsea da izraze svoju nezadovoljnost tim potezom na društvenim medijima. 

“Neću lagati, bit ću bijesan ako prodamo Matea Kovačića na ljeto”, napisao je jedan od navijača na Twitteru te dodao da ima puno više igrača koji bi trebali napustiti klub prije Hrvata. “Prije svih tu su Lukaku, Aubameyang, Hudson-Odoi, Mount, Gallagher i Havertz.”

“Zašto Kovačić? To nema nikakvog smisla”, izjavio je jedan navijač.

“Želimo prodati jedinog veznog igrača koji može iznijeti loptu? Mount i Loftus-Cheek su puno gori od Kovačića, ali hajdemo njega prodati jer nije Englez”, ljut je drugi.

Jedan navijač smatra da je Kovačić jedini na listi kojeg treba zadržati: “Zadržao bih samo Kovačića. Ostale prodaj”

Ali, ima i onih koji smatraju da je prodaja dobar potez. “Znam da svi volimo Kovačića, ali on u zadnje vrijeme ne igra dobro. Često mu presijecaju dodavanja i puno puta su ga protivnici izbacili iz igre. Sada treba pokazati da je bolji igrač, a na ljeto ga treba prodati”.

No neki navijači drugih klubova su u ovome prepoznali priliku, “Dovedite Matea Kovačića”, izjavio je jedan navijač Liverpoola.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.