Navijači Partizana vrataru Crvene zvezde skandirali ‘žena ti je ku**a‘, on im pljeskao

Milan Borjan, golman i kapetan Crvene zvezde, već je neko vrijeme “u svađi” s navijačima Partizana, što i nije čudno s obzirom na to da se radi o najvećim rivalima u Srbiji. Sinoć se na stadionu Partizana igrao veliki derbi srpskog nogometa, a prije, tijekom i nakon utakmice Grobari su pjevali “žena…

Главная страница » Navijači Partizana vrataru Crvene zvezde skandirali ‘žena ti je ku**a‘, on im pljeskao

Milan Borjan, golman i kapetan Crvene zvezde, već je neko vrijeme “u svađi” s navijačima Partizana, što i nije čudno s obzirom na to da se radi o najvećim rivalima u Srbiji.

Sinoć se na stadionu Partizana igrao veliki derbi srpskog nogometa, a prije, tijekom i nakon utakmice Grobari su pjevali “žena ti je ku**a, Borjane”. To je već postao običaj, a Borjanova supruga Snežana već je putem društvenih mreža znala odgovoriti da ih “ne čuje od šuštanja eura koje broji.”

Borjan je ovoga puta navijačima Partizana na uvrede odgovorio tako što im je na izlasku s terena sarkastično pljeskao i i to baš dok su oni skandirali spomenuti povik.

“Nemam što reagirati na to. To su primitivci, skandiraju mojoj obitelji, nemam što tu reći. To pokazuje kakvi su ljudi. Ako su oni sretni i zadovoljni što mi vrijeđaju obitelj, neka im”, rekao je Borjan nakon utakmice.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.