Navijači požurite, u prodaji su ulaznice za utakmicu reprezentacije Hrvatske koja se igra u Splitu

U prodaji su ulaznice za utakmicu reprezentacija Hrvatske i Austrije koja će se u sklopu košarkaških pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo u nedjelju 26. veljače igrati u dvorani Košarkaškog kluba Split na Gripama. Momčad v.d. izbornika Aleksandra Petrovića je u ovom ciklusu pretkvalifikacija prvo…

Главная страница » Navijači požurite, u prodaji su ulaznice za utakmicu reprezentacije Hrvatske koja se igra u Splitu

U prodaji su ulaznice za utakmicu reprezentacija Hrvatske i Austrije koja će se u sklopu košarkaških pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo u nedjelju 26. veljače igrati u dvorani Košarkaškog kluba Split na Gripama.

Momčad v.d. izbornika Aleksandra Petrovića je u ovom ciklusu pretkvalifikacija prvo gost Švicarske u Fribourgu u četvrtak (19.30 sati), a onda stiže u grad pod Marjanom gdje će u nedjelju u dvorani ‘žutih‘ ugostiti Austriju (18 sati). Ulaznice za taj splitski susret mogu se kupiti online putem sustava ulaznice.hr ili fizički na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr. Na dan utakmice ulaznice će se prodavati i na blagajni dvorane KK Split na Gripama. Cijena ulaznica je 10 eura (75,35 kuna).

Među 15 igrača koje je Petrović pozvao za ovu akciju su i dva člana ‘žutih‘, jedan od ključnih igrača reprezentacije iskusni razigravač Dominik Mavra i mladi Lovre Runjić koji je naknadno upao na tu listu. Prva je ovo službena utakmica reprezentacije u gradu pod Marjanom nakon kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se 2021. godine igrao u Spaladium Areni. Prije toga Hrvatska u Splitu nije igrala 23 godine, od 1998. godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.