Ne mijenjaju se samo Livaja i društvo. Pogledajte kakvu je ‘bazu‘ smislila momčad ponajboljeg napadača svijeta

Zamijenjeni brojevi dresova na utakmici Hrvatske i Walesa možda su vas na prvu zbunili. Mijenjali su se Perišić, Livaja, Gvardiol. Trend je izgleda zahvatio i druge reprezentacije. Poljski reprezentativci otišli su i korak dalje. Oni su, pak, promijenili prezimena na dresovima u utakmici s Albanijom…

Главная страница » Ne mijenjaju se samo Livaja i društvo. Pogledajte kakvu je ‘bazu‘ smislila momčad ponajboljeg napadača svijeta

Zamijenjeni brojevi dresova na utakmici Hrvatske i Walesa možda su vas na prvu zbunili. Mijenjali su se Perišić, Livaja, Gvardiol. Trend je izgleda zahvatio i druge reprezentacije. Poljski reprezentativci otišli su i korak dalje. Oni su, pak, promijenili prezimena na dresovima u utakmici s Albanijom koju su pobijedili s 1:0.

Na zagrijavanje su istrčali u majicama sa svojim brojevima, ali drugim prezimenima. Tako je iznad devetke Roberta Lewandowskog pisalo „Pajor”, dok je poviše jedinice vratara Wojciecha Szczesnog stajalo „Szemik”.

Dio je to akcije kojom su podržali poljske nogometašice, odnosno kandidaturu njihove zemlje za domaćinstvo Europskog prvenstva za nogometašice 2025. godine. Spomenute na leđima poljskih napadača i vratara su Ewa Pajor i Kinga Szemik. Bili su ovo možda i zadnji trzaji kampanje jer odluka o domaćinstvu past će uskoro, u travnju.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.