Nekada je bio jedna od najvećih nada engleskog nogometa, a sada je u 31. godini objavio da odlazi u igračku mirovinu

Bivši nogometaš Arsenala 30-godišnji Jack Wilshere objavio je u petak kraj igračke karijere, pišu britanski mediji. Wilshere je ponikao u nogometnoj akademiji Arsenala, a zadnji klub za koji je nastupao bio je danski Aarhus. “Sva iskustva koja sam doživio tijekom karijere za mene su privilegija. Od…

Главная страница » Nekada je bio jedna od najvećih nada engleskog nogometa, a sada je u 31. godini objavio da odlazi u igračku mirovinu

Bivši nogometaš Arsenala 30-godišnji Jack Wilshere objavio je u petak kraj igračke karijere, pišu britanski mediji. Wilshere je ponikao u nogometnoj akademiji Arsenala, a zadnji klub za koji je nastupao bio je danski Aarhus.

“Sva iskustva koja sam doživio tijekom karijere za mene su privilegija. Od napucavanja lopte u vrtu, do kapetana mog voljenog Arsenala i predstavljanja svoje zemlje na Svjetskom prvenstvu. Ispunio sam snove”, napisao je Wilshere na društvenim mrežama. Na odluku da ode u mirovinu utjecale i brojne ozljede.

Igrao je na poziciji veznjaka te je prošao sve uzraste reprezentacije Engleske, a za A reprezentaciju odigrao je 34 utakmice i postigao dva gola.

Osim za Arsenal, igrao je za Bolton, Bournemouth, West Ham i Aarhus.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.