Nekadašnji proslavljeni košarkaš Sam Cassell novi je kandidat koji se našao na popisu čelnika Utah Jazza

Nekadašnji proslavljeni košarkaš, a danas pomoćni trener u Philadelphia 76ersima 52-godišnji Sam Cassell novi je kandidat koji se našao na popisu čelnika Utah Jazza u potrazi za novim trenerom, objavio je američki sportski portal The Athletic. Cassell je kao igrač proveo 15 sezona u NBA ligi igrajuć…

Главная страница » Nekadašnji proslavljeni košarkaš Sam Cassell novi je kandidat koji se našao na popisu čelnika Utah Jazza

Nekadašnji proslavljeni košarkaš, a danas pomoćni trener u Philadelphia 76ersima 52-godišnji Sam Cassell novi je kandidat koji se našao na popisu čelnika Utah Jazza u potrazi za novim trenerom, objavio je američki sportski portal The Athletic.

Cassell je kao igrač proveo 15 sezona u NBA ligi igrajući za osam momčadi, a triput je osvajao naslove prvaka: dva s Houston Rocketsima (1994. i 1995.) i jedan s Boston Celticsima (2008.) u zadnjoj godini svoje igračke karijere.

Od 2009. Cassell se posvetio trenerskom pozivu, kao pomoćni trener u Washington Wizardsima (2009. – 2014.), Los Angeles Clippersima (2014. – 2020.) te Philadelphiji (od 2020.).

Lista kandidata za nasljednika Quina Snydera, koji je odstupio s pozicije glavnog trenera nakon osam godina, već je prilično dugačka. Na njoj se nalaze bivši trener Los Angeles Lakersa Frank Vogel, bivši trener Portland Trail Blazersa Terry Stotts, sadašnji pomoćnici u Boston Celticsima Joe Mazzulla i Will Hardy, asistent u Milwaukee Bucksima Charles Lee, pridruženi glavni trener New York Knicksa Johnnie Bryant, pomoćnik u Miami Heatu Chris Quinn i dosadašnji Snyderov pomoćnici u Jazzu Alex Jensen i Lamar Skeeter.

Snyder je napustio Salt Lake City kao drugi najuspješniji trener u povijesti kluba po broju pobjede (372-264) iza nedodirljivog rekordera Jerryja Sloana (1127 pobjeda).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.