Nema više neporaženih u domaćoj Premjer ligi: Šibenkina serija stala na gostovanju kod Cedevite Junior

Nakon šest uzastopnih pobjeda stala je serija Šibenke na gostovanju kod Cedevite u Zagrebu, tako da u HT Premijer ligi više nema neporaženih ekipa. Prvo poluvrijeme bilo je potpuno izjednačeno, dapače prednost je češće bila na strani gostiju. Iz prvih 20 minuta nije se dalo naslutiti kako će se Nara…

Главная страница » Nema više neporaženih u domaćoj Premjer ligi: Šibenkina serija stala na gostovanju kod Cedevite Junior

Nakon šest uzastopnih pobjeda stala je serija Šibenke na gostovanju kod Cedevite u Zagrebu, tako da u HT Premijer ligi više nema neporaženih ekipa.

Prvo poluvrijeme bilo je potpuno izjednačeno, dapače prednost je češće bila na strani gostiju. Iz prvih 20 minuta nije se dalo naslutiti kako će se Narančasti brzo ‘raspasti‘ po izlasku iz svlačionice.

U trećoj četvrtini momčad trenera Damira Milačića bila je bezidejna u napadu i postigla je samo dva koša u šest i po minuta. S druge strane, ‘Vitamini‘ su bili silno raspoloženi te tricama i lakim poenima ‘zasuli‘ koš Šibenčana. U tom periodu Cedevita je napravila seriju (16:2) za velikih 52:40 i praktički rješenje pitanja pobjednika.

Uvidio je Milačić da je utakmica otišla ‘u vjetar‘ pa je u zadnjoj četvrtini dosta minuta dao mladim igračima, tako da su Zagrepčani samo povećavali prednost do konačnih plus 35.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.