Neobjašnjiv potez napadača, komentatori ostali šokirani: ‘Nikad nisam vidio ništa slično‘

U susretu kanadske Premier lige dogodila se potpuno bizarna situacija. Fanovi diljem svijeta zajednički su pokušali doći do odgovora što se tu zapravo dogodilo, jer – kad pogledate ovaj videozapis, ništa vam više neće biti jasno… Jedan od najčešćih reakcija bila je: ‘Nikad nisam vidio ništa slično…

Главная страница » Neobjašnjiv potez napadača, komentatori ostali šokirani: ‘Nikad nisam vidio ništa slično‘

U susretu kanadske Premier lige dogodila se potpuno bizarna situacija.

Fanovi diljem svijeta zajednički su pokušali doći do odgovora što se tu zapravo dogodilo, jer – kad pogledate ovaj videozapis, ništa vam više neće biti jasno… Jedan od najčešćih reakcija bila je: ‘Nikad nisam vidio ništa slično ovome!‘

Naime, na stadionu Investors Group Field u Winnipegu domaći Valour FC ugostio je HFX Wanderers iz Halifaxa prenose Sportske novosti.

U 18. minuti utakmice Alessandro Riggi ubacio se iz drugoga plana i provukao loptu ispod gostujućeg vratara. Lopta je polako išla prema gol-liniji, a njegov suigrač William Akio iz nekog ju je razloga ispucao i spriječio već postignuti pogodak!

Mnogi su komentatori na društvenim mrežama ovaj nestvaran potez protumačili time što je nesretni Akio vjerojatno već vidio loptu iza gol-linije i prerano počeo slaviti… Na njegovu nesreću, učinio je to milisekundu prerano te na taj način uskratio svojoj momčadi vodeći zgoditak.

Utakmica je inače završila sretno za domaće, jer pobijedili su je minimalnim rezultatom. Akio je izašao u 54. minuti, a pogodak za pobjedu postigao je Moses Dyer pet minuta prije kraja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.