Neporaženi boksač izazvao Hrgovića. Hearn: Mi smo spremni

BOKSAČ koji ima 12 nokauta u isto toliko mečeva izazvao je Hrgovića.

Главная страница » Neporaženi boksač izazvao Hrgovića. Hearn: Mi smo spremni

JARED ANDERSON, 23-godišnji američki boksač, izazvao je na borbu Filipa Hrgovića. Anderson je rekao da bi se volio boriti s nekim iz top 10 te naveo Hrgovića kao borca s kojim bi volio ući u ring. Anderson, koji u karijeri ima 12 pobjeda iz isto toliko borbi, nije u top 15 ni u jednoj boksačkoj organizaciji.

“Stvarno me pitate za tu borbu? Stvarno mislite da će njegovi promotori pristati na borbu?” rekao je Hrgovićev promotor Eddie Hearn.

“Anderson je dobar i talentiran boksač. Svjestan sam i ja da Hrgovićev posljednji nastup nije bio sjajan, ali on je teškaš svjetske klase. U ovom trenutku ta borba nema smisla za Andersona, koji tek treba napredovati na ljestvici.”

Hearn očekuje da će se Hrgović, koji u karijeri zna samo za pobjede (15-0), još jednom boriti prije nego što dobije priliku uzeti IBF-ov teškaški naslov.

“Ako se Anderson želi boriti protiv Hrgovića, mi smo spremni. Hrgović će imati još jednu borbu prije nego što postane obavezni izazivač. Anderson je u konkurenciji, ali, ponavljam, mislim da njegovim promotorima ovaj meč nema nikakvog smisla.” 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.