Neuera je skupo stajao razgovor s novinarima: Bayern žestoko kaznio svog kapetana zbog neprimjerenih izjava

Nakon što je Manuel Neuer javno iskazao nezadovoljstvo što je otkaz u Bayernu dobio njegov prijatelj Toni Tapalović stigla je reakcija kluba. Tako je uprava Bayerna odlučila kazniti svog vratara oduzimanjem jedne mjesečne bruto plaće, a to znači da će Neuer ostati bez 1.6 milijun eura. Neuer je tada…

Главная страница » Neuera je skupo stajao razgovor s novinarima: Bayern žestoko kaznio svog kapetana zbog neprimjerenih izjava

Nakon što je Manuel Neuer javno iskazao nezadovoljstvo što je otkaz u Bayernu dobio njegov prijatelj Toni Tapalović stigla je reakcija kluba. Tako je uprava Bayerna odlučila kazniti svog vratara oduzimanjem jedne mjesečne bruto plaće, a to znači da će Neuer ostati bez 1.6 milijun eura.

Neuer je tada rekao kako su ga o tome da je Tapalović dobio otkaz obavijestili zaposlenici Bayerna.

– Iznenadilo me. Za njega je to također bilo veliko iznenađenje. Nisam shvaćao šta se dogodilo, sve me mnogo pogodilo. Bila je to najbrutalnija stvar koja mi se dogodila u karijeri. Kao da mi je neko iščupao srce – govorio je Neuer za njemačke medije.

Neuer neće braniti do kraja sezone jer je na skijanju nakon Svjetskog prvenstva u Kataru slomio nogu, a zamjena za njega je Yann Sommer. Zbog izjava koje je dao njemačkim medijima Neuera su kritizirali Oliver Kahn, Lothar Matthaus, ali i Hasan Salihamidžić. Predsjednik Bayerna Herbert Heiner bio je jasan.

– Neshvatljivo je svima u klubu i vrlo smo razočarani da Neuer prvo nije razgovarao s nama, nego se odmah odlučio obratiti novinarima. Nisam ljut, više sam razočaran, jer sam mislio da će Manuel prvo sjesti sa nama i pričati o problemima”, rekao je Heiner.

Potvrdio je i da će Neuer ostati dio kluba, te da ga neće otjerati iako su mnogi očekivali da će se upravo to dogoditi.

– Mi smo Bayern i ovdje se takvi sukobi rješavaju interno i na kraju jačaju klub – istakao je Heiner.

Jedino pitanje koje je ostalo nerješeno je ono hoće li Neuer ostati kapetan kada se vrati na teren ili će to biti Thomas Muller koji ga trenutno mijenja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.