Nevjerojatan rezultat u Splitu, Jadran protiv KPK bez četvorice prvotimaca pobijedio 22:2

Počelo je Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu, a dva najbolja domaća kluba nastavila su tamo gdje su stala na kraju prošle sezone. Jug Adriatic osiguranje bez ikakvih problema pobijedio je Mornar Brodospas u Gružu 16:4, dok je Jadran bio još uvjerljiviji sa 22:2 protiv korčulanskog KPK. Ranije u petak So…

Главная страница » Nevjerojatan rezultat u Splitu, Jadran protiv KPK bez četvorice prvotimaca pobijedio 22:2

Počelo je Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu, a dva najbolja domaća kluba nastavila su tamo gdje su stala na kraju prošle sezone. Jug Adriatic osiguranje bez ikakvih problema pobijedio je Mornar Brodospas u Gružu 16:4, dok je Jadran bio još uvjerljiviji sa 22:2 protiv korčulanskog KPK. Ranije u petak Solaris je pobijedio OVK POŠK 13:10.

Nevjerojatna je razlika u bazenu bila u potonjem susretu, bili smo na dvije i pol minute od toga da Jadranovi vratari Mate Anić i Ivan Marcelić sačuvaju “clean sheet”, da ne prime pogodak. Ipak, Korčulane je na semafor upisao Begović i to dvaput pa je na koncu na semaforu pisalo 22:2. Ostati bez primljenog gola u vaterpolu je stvarno raritet, bio je blizu Jadran i tu sa sastavom u kojem nije bilo Nikše Dobuda, Rina Burića, Luke Bukića i Ivana Domagoja Zovića.

Bit će ove sezone i takvih utakmica, snaga dubrovačkog i splitskog sastava donijet će im i ove utakmice s ogromnom razlikom u klasi, no raduju nas opet njihovi međusobni obračuni s pregršt reprezentativaca na obje strane, ali i žestoki obračuni s glavnim konkurentima u Regionalnoj ligi koja starta već idućeg tjedna.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.