Ni Ancelotti nije ostao ravnodušan: pogledajte kako se legendarni Talijan rasplakao na Casemirovom oproštaju

“Ni ja ne znam zašto je Casemiro odlučio otići iz ekipe koja je prvak Europe u ekipu koja pati.” Tim je riječima prije nekoliko dana Carlo Ancelotti na neki način finalizirao odlazak brazilskog veznjaka iz Real Madrida u Manchester United. Casemiro će karijeru nastaviti na Old Traffordu, Real će na…

Главная страница » Ni Ancelotti nije ostao ravnodušan: pogledajte kako se legendarni Talijan rasplakao na Casemirovom oproštaju

“Ni ja ne znam zašto je Casemiro odlučio otići iz ekipe koja je prvak Europe u ekipu koja pati.” Tim je riječima prije nekoliko dana Carlo Ancelotti na neki način finalizirao odlazak brazilskog veznjaka iz Real Madrida u Manchester United.

Casemiro će karijeru nastaviti na Old Traffordu, Real će na ime odštete dobiti 70 milijuna eura, a Brazilac će s plaćom od 18,2 milijuna funti godišnje postati treći najbolje plaćeni igrač ‘Crvenih vragova‘, pišu Sportske novosti.

Kao što je to običaj pri odlasku važnih igrača, danas je održana prigodna svečanost na Santiago Bernabeu. Casemiro je u jednom trenutku bio dosta emotivan, rasplakao se kada je pričao o Luki Modriću i Toniju Kroosu, a izgleda kako ni Ancelottiju nije bilo svejedno.

Talijanski trener je, naime, u jednom trenutku samo pustio suzu dok se Casemiro opraštao od sada već bivšeg kluba. Suza je samo skliznula iz oka zbog igrača koji je toliko toga dao klubu u pisanju povijesti zadnjih godina, Ancelotti je nije mogao zadržati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.