Ni šok terapija nije im pomogla: nakon poraza u Maksimiru Chelsea je kod kuće odigrao mršavi remi sa RB Salzburgom

Nakon neočekivanog poraza na stadionu Maksimir, londonski “Bluesi” su kiksali i na svom travnjaku odigravši 1-1 protiv RB Salzburga. Domaćin je dominirao veći dio utakmice, imao je vodstvo i daleko više prilika, no austrijski prvak je izvukao bod. Chelsea je poveo u u 48. minuti golom Raheema Sterli…

Главная страница » Ni šok terapija nije im pomogla: nakon poraza u Maksimiru Chelsea je kod kuće odigrao mršavi remi sa RB Salzburgom

Nakon neočekivanog poraza na stadionu Maksimir, londonski “Bluesi” su kiksali i na svom travnjaku odigravši 1-1 protiv RB Salzburga.

Domaćin je dominirao veći dio utakmice, imao je vodstvo i daleko više prilika, no austrijski prvak je izvukao bod.

Chelsea je poveo u u 48. minuti golom Raheema Sterlinga na asistenciju Masona Mounta, no austrijski prvak je uspio izjednačiti u 75. minuti golom Noaha Okafora koji je zabio i Milanu u prvom kolu. Pogodak Salzburga ide na dušu Thiaga Silve koji je loše reagirao dozvolivši Junioru Adamu da mu odnese loptu, a potom asistira za pogodak.

Za Chelsea je Mateo Kovačić igrao do 81. minute, Luka Sučić je za goste igrao do 70. minute, dok Roko Šimić nije ulazio u igru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.