Nije se svidio Sampaoliju, nije se nametnuo niti Tudoru: Olympique Marseille vratio Luisa Henriquea u Botafogo

Brazilski 20-godišnji nogometaš Luis Henrique sljedećih će godinu dana provesti na posudbi u Botafogu, klubu iz kojeg je prije dvije godine došao u Olympique Marseille, priopćio je francuski prvoligaš u petak. Botafogo će imati opciju otkupa ugovora brazilskog krilnog igrača za kojega je Marseille 2…

Главная страница » Nije se svidio Sampaoliju, nije se nametnuo niti Tudoru: Olympique Marseille vratio Luisa Henriquea u Botafogo

Brazilski 20-godišnji nogometaš Luis Henrique sljedećih će godinu dana provesti na posudbi u Botafogu, klubu iz kojeg je prije dvije godine došao u Olympique Marseille, priopćio je francuski prvoligaš u petak.

Botafogo će imati opciju otkupa ugovora brazilskog krilnog igrača za kojega je Marseille 2020. platio između 10 i 12 milijuna eura odštete te potpisao ugovor do ljeta 2025.

U Olympique nije pronašao stalno mjesto u postavi kod bivšeg trenera Jorgea Sampaolija pa je u dvije sezone nastupio u ukupno 49 utakmica i postigao jedan gol u Kupu Francuske.

Luis Henrique je u klub stigao na inicijativu sadašnjeg predsjednika Pabla Longorije, dok je još obnašao dužnost sportskog direktora. Slanje Brazilca na posudbu uklapa se u klupsku strategiju da smanji nakupljeni igrački kadar u svlačionici do kraja prijelaznog roka (1. rujna) te ostavi novom treneru Igoru Tudoru listu od 23 kvalitetna igrača koji bi bili okosnica prve momčadi i Olympique činili konkurentnim, kako u domaćim natjecanjima, tako i u Ligi prvaka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.