Nijemci bez Neuera i Goretzke zbog koronavirusa za dvoboje Lige nacija: ‘Potvrđeni bliski kontakti igrača će biti testirani svakodnevno‘

Kapetan i prvi vratar njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer te vezni igrač Leon Goretzka propustit će nastupe u Ligi nacija, jer su imali pozitivan rezultat na testiranju na koronavirus. Njemački nogometni savez je putem Twittera u srijedu objavio da su igrači Bayerna “izolirani od ostatka…

Главная страница » Nijemci bez Neuera i Goretzke zbog koronavirusa za dvoboje Lige nacija: ‘Potvrđeni bliski kontakti igrača će biti testirani svakodnevno‘

Kapetan i prvi vratar njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer te vezni igrač Leon Goretzka propustit će nastupe u Ligi nacija, jer su imali pozitivan rezultat na testiranju na koronavirus. 

Njemački nogometni savez je putem Twittera u srijedu objavio da su igrači Bayerna “izolirani od ostatka momčadi i da će napustiti hotel”.

Njemačka će u petak u Leipzigu ugostiti reprezentaciju Mađarske, a u ponedjeljak gostovati kod Engleske, što će biti posljednji provjere uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru.

– Nakon pozitivnog rezultata na testiranju osoba iz bliskog kruga jednog od igrača, liječnička služba je provela brzo antigensko testiranje među svim članovima reprezentacije. Svi članovi momčadi i osoblje moraju imati negativan rezultat uoči putovanja. Potvrđeni bliski kontakti igrača će biti testirani svakodnevno – dodali su iz Njemačkog nogometnog saveza.

Njemački izbornik Hansi Flick je kao zamjenu za Neuera trećim vratarom imenovao Olivera Baumanna iz Hoffenheima koji će biti u momčadi uz Marc-Andrea ter Stegena iz Barcelone i Kevina Trappa iz Eintrachta.

Neuer i Goretzka su s Bayernovom momčadi u nedjelju posjetili Oktoberfest u Muenchenu, dan prije nego što su se priključili reprezentaciji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.