Nikola Jokić nakon ispadanja s EuroBasketa na konje potrošio 143 tisuće eura

Srbija je ispala s EuroBasketa nakon poraza od Italije, a najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je preboliti preranu eliminaciju s turnira kupovinom svojih najdražih životinja. Poznato je da je košarkaš Denver Nuggetsa veliki ljubitelj konja, a za njihovu kupovinu odmah po povratku u Beograd…

Главная страница » Nikola Jokić nakon ispadanja s EuroBasketa na konje potrošio 143 tisuće eura

Srbija je ispala s EuroBasketa nakon poraza od Italije, a najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je preboliti preranu eliminaciju s turnira kupovinom svojih najdražih životinja.

Poznato je da je košarkaš Denver Nuggetsa veliki ljubitelj konja, a za njihovu kupovinu odmah po povratku u Beograd izdvojio je 143.000 eura.

Kako je objavio italijanski portal its-aste.com, Jokić je potrošio 143.000 eura za tri trkačka grla na aukciji. Konja po imenu “Fatu di Poggio” kupio je za 42.000 eura, “Folio Vinda” za 47.000, a najskuplji je bio “Farid Mil” koji ga je stajao 54.000 eura.

Jokić je poznat po tome što je veliki ljubitelj konja, a očigledno je na taj način pokušao olakšati sebi situaciju nakon ispadanja s EuroBasketa koje je stiglo kao iznenađenje, s obzirom na to da se Srbe smatralo glavnim favoritima za naslov.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.