Nikola Jokić potpisuje najveći ugovor u povijesti NBA lige! Evo koliko će sjajni srpski košarkaš zarađivati

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nuggetsa koji je dvije godine zaredom proglašen MVP-jem NBA lige, trebao bi potpisati novi ugovor, najveći u povijesti lige. Naime, kako javlja The Athletic, srpski košarkaš bi prema njemu trebao zaraditi najmanje 264 milijuna dolara, a već je pristao na uvjete i uskoro…

Главная страница » Nikola Jokić potpisuje najveći ugovor u povijesti NBA lige! Evo koliko će sjajni srpski košarkaš zarađivati

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nuggetsa koji je dvije godine zaredom proglašen MVP-jem NBA lige, trebao bi potpisati novi ugovor, najveći u povijesti lige.

Naime, kako javlja The Athletic, srpski košarkaš bi prema njemu trebao zaraditi najmanje 264 milijuna dolara, a već je pristao na uvjete i uskoro bi trebao potpisati. Ovisno o ostvarenju bonusa, ugovor bi mogao narasti i do 303 milijuna dolara.

Jokićev ugovor trebao bi se aktivirati od sezone 2023./2024., a već u prvoj godini donijet će mu 46.55 milijuna dolara. Svake sljedeće godine dobivat će povišicu na ovaj iznos od osam posto. Posljednju godinu ugovora Srbin može sam aktivirati, a ako to učini čeka ga godišnja plaća od čak 63 milijuna dolara!

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.