Nikola Vlašić će sezonu pred nama odraditi na posudbi u Torinu: ovo će mu biti četvrti klub u inozemnoj karijeri

Nikola Vlašić došao je u Torino, najavljeni posao koji se finiširao minulih dana dovršen je, Niksi je prošao liječničke preglede i Torino i West Ham United su objavili dogovor. Vlašić je posuđen u Torino, objavio je West Ham na svojoj stranici, da bi ga istodobno predstavio i Torino, na društvenim m…

Главная страница » Nikola Vlašić će sezonu pred nama odraditi na posudbi u Torinu: ovo će mu biti četvrti klub u inozemnoj karijeri

Nikola Vlašić došao je u Torino, najavljeni posao koji se finiširao minulih dana dovršen je, Niksi je prošao liječničke preglede i Torino i West Ham United su objavili dogovor. Vlašić je posuđen u Torino, objavio je West Ham na svojoj stranici, da bi ga istodobno predstavio i Torino, na društvenim mrežama.

Vlašić dolazi u Torino na posudbu od godinu dana, ali će ga Torino moći dogodine otkupiti. Navodno je posudba plaćena milijun eura, a cijena ukupnog otkupa je 15 milijuna eura.

Pozivi Ivana Jurića, trenera Torina da mu Vlašić dođe, te pristanak Vlašića da se odrekne dijela plaće koliko je imao zajamčeno u Londonu i u Torinu zarađuje nešto manje, urodili su plodom.

Sad se Vlašić može osvježit, obnovit svoje izvore energije, igrat redovito i nametnut se izborniku Zlatku Daliću, to je također vrlo bitna stavka u svom tom poslu. U Londonu kod „čekićara” i trenera Davida Moyesa perspektiva mu se nije činila blistavom.

– Svi u West Hamu želimo Nikoli puno sreće na posudbi u Torinu, napisali su u West Hamu.

Kroz riječi našeg kolege Marca Bonetta iz Tuttosporta koji nam je prvi dojavio kako taj posao „ulazi u porat”, ali i službenu objavu Torina, srce Piemonta je upozoreno kako “Nikola dolazi iz sportske obitelji. Njegova sestra Blanka bila je dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, a njegov otac Joško desetobojac. Torino želi Vlašiću dobrodošlicu i puno sreće u našem klubu”, stoji na službenoj stranici Torina, bikova tamnocrvene boje.

Dva Splićanina, hajdukovca, na istom poslu u Torinu! I da bude zadovoljan treći hajdukovac, izbornik Dalić. Baš zvuči zanimljivo da ih pratimo kako gaze kroz serie A u gradu koji ima Juventus, omiljen diljem Italije i šire, ali sam grad, Torino, obožava svoj gradski klub, nogometno slavan i poznat po mnogim trofejima i velikanima.

Za napomenu Vlašić je stigao u London iz Moskve prije godinu i pol, West Ham United ga je otkupio od CSKA za 30 milijuna eura, ali ga je sad spreman prodati za polovicu te sume.

Vlašić bi, dogodine, u trenutku kad Torino izbroji 15 milijuna eura trebao potpisati ugovor koji će ga s Torinom vezati sve do 2027. godine.

To je plan da bude sve idealno, pa držimo palčeve da tako i bude.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.