Nikola Vlašić o bizarnoj situaciji: Momčad je važna, a ne hoće li mi se upisati pogodak

– „Odmah sam znao da je pogodak moj, makar to nije ključno“, rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić nakon pobjede njegovog Torina kod Cremonesea od 2-1 u 3. kolu talijanske Serie A. U 17. minuti ogleda u Cremoni Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper…

Главная страница » Nikola Vlašić o bizarnoj situaciji: Momčad je važna, a ne hoće li mi se upisati pogodak

– „Odmah sam znao da je pogodak moj, makar to nije ključno“, rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić nakon pobjede njegovog Torina kod Cremonesea od 2-1 u 3. kolu talijanske Serie A.

U 17. minuti ogleda u Cremoni Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper Cremonesea Bianchetti je u pokušaju izbijanja lopte metar ispred linije sam ugurao loptu u mrežu. Iako Bianchetti nije imao kontrolu nad loptom, koja je ionako išla u mrežu, Talijani prvotno nisu vodili Vlašića kao strijelca, ali su kasnije ipak pripisali pogodak hrvatskom igraču koji je uoči ove sezone došao u Torino.

„Odmah sam znao da je pogodak moj, ali najmanje je važno tko zabija dok momčad pobjeđuje. Utakmica nije bila laka iako smo imali 2-0. Domaćin se potpuno opustio u završnici nakon što je smanjio na 1-2 tako da smo na kraju opasno živjeli“, rekao je Vlašić, a prenosi službena stranica talijanskog prvoligaša iz Torina.

„Imamo vrlo dobar start u sezonu i želimo tako nastaviti. Meni je lijepo u novom klubu, a ovdje sam došao najviše zbog trenera Ivana Jurića kojeg jako cijenim. Ima svoje, posebne metode, ali sviđa mi se raditi s njim i u Torinu“, dodao je Vlašić koji je time dao premijerni gol u dresu Torina, momčadi koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.