Njemački takstist pronašao izgubljeni novčanik Manuela Neuera pa ostao šokiran njegovom nagradom: ‘Pa ovo je sprdnja‘

Zanimljiva priča vezana uz vratara Bayern Münchena, Manuela Neuera, osvanula je u njemačkim medijima. Naime, njemački Bild je objavio je kako je jedan taksist pronašao novčanik vratara njemačke reprezentacije u kojem su bili novac i dokumenti. “Na osobnoj iskaznici stajalo je ime i adresa Manuela Ne…

Главная страница » Njemački takstist pronašao izgubljeni novčanik Manuela Neuera pa ostao šokiran njegovom nagradom: ‘Pa ovo je sprdnja‘

Zanimljiva priča vezana uz vratara Bayern Münchena, Manuela Neuera, osvanula je u njemačkim medijima. Naime, njemački Bild je objavio je kako je jedan taksist pronašao novčanik vratara njemačke reprezentacije u kojem su bili novac i dokumenti.

“Na osobnoj iskaznici stajalo je ime i adresa Manuela Neuera, a u novčaniku su bili Visa Platinum kartica, crna Mastercard kartica i nekih 800 eura u gotovini”, rekao je taksist inicijala H.S. u razgovoru za Bild.

Taksist je odlučio vratiti novčanik Neueru te je prvo otišao do njegove kuće u Lehelu, a nakon što ga tamo nije zatekao, produžio je u grad Tegernsee gdje nogometaš ima imanje, ali ga nije zatekao ni tamo.

Nakon toga je saznao je da njegov menadžer živi u blizini, pa je otišao do njega i ostavio mu novčanik sa svojim kontakt podacima. Taksist je u cijeloj toj avanturi navodno prešao oko 120 kilometara i utrošio dosta vremena, a dva tjedna kasnije na njegovu je adresu stigao paket s potpisanim dresom Manuela Neuera.

“Nagrada je sprdnja. Imam četvero djece, što da radim s tim dresom”, komentirao je nezadovoljni taksist, koji je očito očekivao nekakvu izdašniju nagradu za dobro djelo.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.