Nogometaš Juventusa i francuski reprezentativac Paul Pogba morat će na operaciju meniskusa desnog koljena

Nogometaš Juventusa i francuski reprezentativac Paul Pogba morat će na operaciju meniskusa desnog koljena zbog čega će pauzirati najmanje četiri mjeseca, objavili su danas talijanski mediji. Pogba se ozlijedio prije dva dana na treningu torinskog kluba na predsezonskim pripremama Juventusa u SAD-u….

Главная страница » Nogometaš Juventusa i francuski reprezentativac Paul Pogba morat će na operaciju meniskusa desnog koljena

Nogometaš Juventusa i francuski reprezentativac Paul Pogba morat će na operaciju meniskusa desnog koljena zbog čega će pauzirati najmanje četiri mjeseca, objavili su danas talijanski mediji.

Pogba se ozlijedio prije dva dana na treningu torinskog kluba na predsezonskim pripremama Juventusa u SAD-u.

Talijanski list “Gazzeta delo sport” tvrdi da će Pogba morati na operaciju, zbog čega igrača Juventusa očekuje pauza od najmanje četiri mjeseca. Morat će propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, a na teren se neće vratiti prije kraja godine.

Prije nekoliko tjedana francuski nogometaš stigao je u Juventus kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom.

Pogba (29) je počeo u Manchester Unitedu, a potom je od 2012. do 2016.godine igrao za Juventus prije nego što se vratio u klub s Old Trafforda. Za reprezentaciju Francuske u 91 susretu postigao je 11 golova

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.