Nogometaši Juventusa proživjeli su pravi pakao: Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili…

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović i njegov suigrač Angel Di Maria proživjeli su pravi pakao. Kako prenose mediji u Italiji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom. Odmah se upalio alarm i policija je vrlo brzo stigla…

Главная страница » Nogometaši Juventusa proživjeli su pravi pakao: Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili…

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović i njegov suigrač Angel Di Maria proživjeli su pravi pakao. Kako prenose mediji u Italiji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom.

Odmah se upalio alarm i policija je vrlo brzo stigla na mjesto zločina, a pojedini mediji pišu i kako su se tijekom njihove intervencije korišteno i vatreno oružje. Talijani se pozivaju na svjedoke koji su začuli krikove i pucnjavu – pišu Sportske novosti.

“Čuli smo urlike i neke zvukove koji su su zvučali kao pucnjava”, ispričali su nakon svega svjedoci koji su se u tom trenutku našli u blizini.

Gazzetta dello Sport piše kako je policija zapravo spriječila oružanu pljačku argentinčeve kuće. Navodno je jedan od razbojnika i uhićen u pokušaju bjega, dok se za ostalim članovima bande i dalje traga.

Uhićenog razbojnika su policajci zaustavili u automobilu kojim je pokušao pobjeći s mjesta zločina i uspjeli ga savladati. Šokirani nogometaši još se nisu oglasili o cijelom incidentu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.