Nogometaši PSG-a pobijedili Kawasaki: Parižani odigrali dvoboj u najjačoj postavi i dosta su se mučili s japanskim prvakom

Nogometaši PSG-a, aktualni francuski prvaci, odigrali su na azijskoj turneji prvu prijateljsku utakmicu te su u Tokiju svladali japanskog prvoligaša Kawasaki s 2-1 (1-0). U najjačoj postavi Parižani su odradili utakmicu u kojoj su pobijedili aktualnog japanskog prvaka i momčad koja se trenutačno nal…

Главная страница » Nogometaši PSG-a pobijedili Kawasaki: Parižani odigrali dvoboj u najjačoj postavi i dosta su se mučili s japanskim prvakom

Nogometaši PSG-a, aktualni francuski prvaci, odigrali su na azijskoj turneji prvu prijateljsku utakmicu te su u Tokiju svladali japanskog prvoligaša Kawasaki s 2-1 (1-0).

U najjačoj postavi Parižani su odradili utakmicu u kojoj su pobijedili aktualnog japanskog prvaka i momčad koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice japanskog prvenstva.

Nakon šansi Messija i Mbappea, Argentinac je, uz pomoć jednog obrambenog igrača Kawasakija od kojeg se odbila lopta, doveo Parižane u vodstvo u 32. minuti.

U nastavku dvoboja, u 58. minuti, PSG je povećao vodstvo, a strijelac je bio 20-godišnji Kalimuendo-Muinga, koji se ovog ljeta vratio u pariški klub nakon posudbe u Lensu. Šest minuta prije kraja Yamamura je postavio konačnih 2-1 za PSG.

Do kraja turneje na dalekom Istoku PSG će još odigrati dvije utakmice, 23. srpnja protiv Urawe, a 25. srpnja protiv Gamba Osake.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.