Nogometni majstor se vratio kući: Vatreni i društvo ispratili su ga ovacijama, a sada ima novi klub

Na kraju ljetnog prijelaznog roka napustio je Atalantu, za koju je posljednji nastup upisao još u siječnju ove godine. Slovenski ofenzivni veznjak hrvatskih korijena Josip Iličić (34) odigrao je za klub iz Bergama 173 utakmice u svim natjecanjima uz učinak od 60 pogodaka i 44 asistencije, a u Italij…

Главная страница » Nogometni majstor se vratio kući: Vatreni i društvo ispratili su ga ovacijama, a sada ima novi klub

Na kraju ljetnog prijelaznog roka napustio je Atalantu, za koju je posljednji nastup upisao još u siječnju ove godine.

Slovenski ofenzivni veznjak hrvatskih korijena Josip Iličić (34) odigrao je za klub iz Bergama 173 utakmice u svim natjecanjima uz učinak od 60 pogodaka i 44 asistencije, a u Italiji je prije toga nastupao za Palermo i Fiorentinu, prenose Sportske novosti.

– ‘Nije lako pronaći prave riječi za zahvaliti. Bile su to emotivne godine, ostat će najljepše uspomene. Pet godina sreće, radosti i čarolije, ali i boli i teških trenutaka. Hvala vam što me podržavate i stojite uz mene. Zajedno smo ispisali povijest i ona nikada neće biti zaboravljena. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Forza Atalanta! – poručio je Iličić na emotivnom rastanku.

Velike je probleme Iličiću stvorila depresija, pogotovo nakon pojave koronavirusa, nakon toga više nije mogao funkcionirati na najvišim nogometnim razinama.

Pričalo se kako je za njega ozbiljno zainteresirana Verona, no od tog transfera nije bilo ništa. Danas, više od dva mjeseca nakon emotivnog oproštaja s klubom iz Bergama, sjajni nogometaš ima novi klub.

– Jojo, dobrodošel doma! – poručio je NK Maribor preko društvenih mreža.

Iličić se vratio u slovenski klub nakon 12 godina te bi mogao predstavljati veliko pojačanje. Ugovor je dogovoren do 2025. godine, predstavljanje je danas u 17 sati u trgovačkom centru Europark.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.