Norveško čudo otkrilo svoj neobičan način prehrane, britanski mediji ga odmah usporedili s Hannibalom Lecterom

Erling Braut Haaland ne prestaje zadivljavati nogometni svijet svojim nadrealnim predstavama, a iako ga mnogi nazivaju “robotom”, Norvežanin je otkrio da važnu ulogu u njegovim predstavama igraju kvalitetna prehrana i stil života. “Mislim da je prehrana kvalitetnom hranom koja je lokalna najvažnija….

Главная страница » Norveško čudo otkrilo svoj neobičan način prehrane, britanski mediji ga odmah usporedili s Hannibalom Lecterom

Erling Braut Haaland ne prestaje zadivljavati nogometni svijet svojim nadrealnim predstavama, a iako ga mnogi nazivaju “robotom”, Norvežanin je otkrio da važnu ulogu u njegovim predstavama igraju kvalitetna prehrana i stil života.

“Mislim da je prehrana kvalitetnom hranom koja je lokalna najvažnija. Ljudi kažu da je meso loše, ali koje meso? Ono koje kupite u McDonald‘su? Ili meso od lokalno uzgojene krave koja je jela svježu travu? Ja jedem srce i jetra. Također sam počeo filtrirati svoju vodu. Mislim da od toga moje tijelo ima velike koristi. A prvo što napravim ujutro je dam svojim očima da vide malo sunca. To je dobro za dnevni ritam”, rekao je norveški napadač i naveo britanske medije da odmah povuku paralelu s prehranom poznatog negativca iz filma “Kad jaganjci utihnu”.

Lik Hannibala Lectera utjelovio je Anthony Hopkins, a iako je on jeo prvenstveno ljudske iznutrice, Haalandovo otkriće da jede životinjska jetra i srce bila je dovoljna otočkim medijima da Norvežanina usporede s njim.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.