Nošeni izvrsnom igrom Luke Božića Zadrani došli do druge pobjede

Zadar se pobrinuo za drugu pobjedu u ABA ligi, do koje su došli nošeni izvrsnom igrom Luke Božića koji je osim 33 poena uknjižio još 13 skokova i osam asistencija, što mu je u konačnici donijelo valorizaciju 51. Malo je kazati uvjerljivo ! Ali, nikako se ne smije u zapećak gurnuti učinak Darija Drež…

Главная страница » Nošeni izvrsnom igrom Luke Božića Zadrani došli do druge pobjede

Zadar se pobrinuo za drugu pobjedu u ABA ligi, do koje su došli nošeni izvrsnom igrom Luke Božića koji je osim 33 poena uknjižio još 13 skokova i osam asistencija, što mu je u konačnici donijelo valorizaciju 51.

Malo je kazati uvjerljivo ! Ali, nikako se ne smije u zapećak gurnuti učinak Darija Drežnjaka, napose poradi njegove relativno male minutaže svega, međutim, sjajno je odradio svoj posao.

Inače, bolje je otvorila Mega, što je kasnije podcrtao trener Danijel Jusup, istaknuvši kako je presretan jer se pobijedilo jednu sjajnu ekipu.

– Još su došli s Milosavljevićem koji nam je pravio probleme i nije se bilo lako vraćati, međutim, unutarnjom igrom Božića uspjeli smo biti unutra. Trebalo je nakon njihovog visokog postotka šuta uvjeriti igrače da se može. Želja za pobjedom, borbenost i agresivnost su nam se isplatili. Čestitam igračima, svi su dali koliko je bilo potrebno. Hvala i publici koja nas je još jednom držala i pozivam ih da u što većem broju dolaze – zaključio je Jusup.

Inače, kroz utakmicu Mega je dugo imala prednost, vratio se Zadar, poveo, ali su gosti nakon domaćih plusova kad se činilo da je gotovo stigli na 86:86.

Sva sreća za domaće, promašili su nekoliko čistih „zicera”, kasnije ih je Zadar pritiskao s crte slobodnih bacanja i skokovima u napadu.

Zadar – Mega MIS 96: 90 

ZADAR – Dvorana „ Krešimir Ćosić”.

Gledatelja: 1000.

Zadar – Mega MIS 96: 90 (23:30, 23:19, 26: 19, 24:22).

Suci: Marko Juras (Srbija), Dragan Porobić (Bosna i Hercegovina)), Krunoslav Peić (Hrvatska)

ZADAR: Davis(12), Jordano(2), Klarica, Sikirić, Žganec(11), Čampara (3), Matulina, Lakić, Drežnjak(22), Božić(33), Ramljak(13), Šantelj.

MEGA: Branković (20), Rudan(8), Uskoković(7), Kobzystyi, Cazalon(10), Đurišić(6), Kovačević, Cerovina (3), Rorie(10), Grbović(7), Milosavljević (19), Mušikić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.