Nova kazna: FA optužio Tuchela i za ‘nedolično ponašanje‘ nakon vatrometnog gradskog derbija

Nogometni savez Engleske optužio je trenera Chelsea Thomasa Tuchela optužen je za “nedolično ponašanje” nakon njegovih komentara o sucu Anthonyju Tayloru na prvenstvenoj utakmici igranoj 14. kolovoza u kojoj su Blues i Tottenham odigrali neriješeno. Tuchel je optužio Taylora i pomoćnog suca Mikea De…

Главная страница » Nova kazna: FA optužio Tuchela i za ‘nedolično ponašanje‘ nakon vatrometnog gradskog derbija

Nogometni savez Engleske optužio je trenera Chelsea Thomasa Tuchela optužen je za “nedolično ponašanje” nakon njegovih komentara o sucu Anthonyju Tayloru na prvenstvenoj utakmici igranoj 14. kolovoza u kojoj su Blues i Tottenham odigrali neriješeno.

Tuchel je optužio Taylora i pomoćnog suca Mikea Deana (VAR) za donošenje pogrešnih odluka koje su na kraju pomogle Spursima da odu sa Stamford Bridgea s bodom. Dean je prošlog tjedna priznao da je pogriješio što nije zamolio Taylora da pogleda incident u kojem je igrač Tottenhama Cristian Romero povukao za kosu braniča Chelseaja Marca Cucurellu, što je razbjesnilo Tuchela.

Nijemac je nakon utakmice sugerirao da Taylor ubuduće ne bi trebao suditi utakmice Chelseaja.

“Trenerovi komentari na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice predstavljaju nedolično ponašanje… oni impliciraju pristranost i/ili dovode u pitanje integritet suca utakmice, i/ili dovode igru ​​na loš glas”, navodi se u priopćenju FA.

Tuchel je prije toga dobio kaznu od suspenzije jedne utakmice i mora platiti 35.000 funti zbog sukoba s trenerom Tottenhama Antoniom Conteom na kraju utakmice.

Njemački trener ima rok za odgovor na prijavu do četvrtka, 25. kolovoza.

Tuchelu je bilo dopušteno pratiti s terena nedjeljnu prvenstvenu utakmicu u protiv Leedsa u kojoj je njegova momčad poražena 0-3, nakon što je njegova suspenzija nije stupila na snagu jer se čekaju  da se u pismenom obliku navedu svi razlozi za odluku.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.