Novi trade: Ish Smith stigao u rekordni 13. različiti klub

Američki profesionalni košarkaški NBA klubovi Denver Nuggetsi i Washington Wizardsi potvrdili su razmjenu igrača u kojoj su novi članovi Nuggetsa postali Kentavious Caldwell-Pope i Ish Smith, dok su u Wizardse stigli Monte Morris i Will Barton. Iako je u posljednjoj sezoni imao najslabiju statistiku…

Главная страница » Novi trade: Ish Smith stigao u rekordni 13. različiti klub

Američki profesionalni košarkaški NBA klubovi Denver Nuggetsi i Washington Wizardsi potvrdili su razmjenu igrača u kojoj su novi članovi Nuggetsa postali Kentavious Caldwell-Pope i Ish Smith, dok su u Wizardse stigli Monte Morris i Will Barton.

Iako je u posljednjoj sezoni imao najslabiju statistiku od sve četvorice igrača u ovoj razmjeni, prošle je sezone ubacivao 6.3 koševa uz 3.8 asistencija i 2.2 skoka, najzanimljiviji podatak u ovoj razmjeni veže se za 34-godišnjeg razigravača Isha Smitha kojemu su Nuggetsi već 13. klub u NBA karijeri čime je postao rekorder. Smith, koji u najjačoj ligi svijeta igra od 2010. godine, ranije je igrao za Houston, Memphis, Golden State, Orlando, Milwaukee, Phoenix, Oklhoma City, Philadelphiju, New Orleans, Detroit, Washington i Charlotte.

Ostala tri igrača bila su prošle sezone mnogo važnija za svoje momčadi. Tako je Morris (27) prosječno ubacivao 12.6 koševa uz 4.4 asistencije i 3.0 skoka, dok je Barton (31) bio na prosjecima od 14.7 koševa, 4.8 skokova i 3.9 asistencija za Nuggetse, a Caldwell-Pope (29) je ubacivao 13.2 poena uz 3.4 skoka za Wizardse.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.