Novi udarac za Cibonu! Gotovo svi igrači zatražili raskid ugovora zbog nepodmirenih obveza

Gotovo cijela momčad Cibone, putem svojih zastupnika, zatražila je slijednom nepodmirenih obveza raskide ugovora s klubom, pišu Sportske novosti. Za sada, od onih igrača koji su ugovorno vezani i za sljedeću sezonu, raskide nisu zatražili Roko Prkačin i Toni Nakić, premda je pitanje dana i kada će o…

Главная страница » Novi udarac za Cibonu! Gotovo svi igrači zatražili raskid ugovora zbog nepodmirenih obveza

Gotovo cijela momčad Cibone, putem svojih zastupnika, zatražila je slijednom nepodmirenih obveza raskide ugovora s klubom, pišu Sportske novosti.

Za sada, od onih igrača koji su ugovorno vezani i za sljedeću sezonu, raskide nisu zatražili Roko Prkačin i Toni Nakić, premda je pitanje dana i kada će oni to učiniti, jer će morati potražiti klub u kojem će igrati sljedeće sezone. Cibona to, očito, neće biti, jer Cibone biti neće. Kako sada stoje stvare.

Uglavnom, Lovro Gnjidić, Nathan Reuvers, Amar Gegić, Mateo Drežnjak i Jose Vildoza zatražili su raskide i već su u potrazi za novim klubovima. Ugovor je ionako istekao Danku Brankoviću, Krešimiru Radovčiću i Ivanu Novačiću, dok Josip Popić, Luka Krajnović i Ivan Majcunić također mogu slobodno otići. Naravno, ugovor više nema niti trener Gašper Okorn.

Lovro Gnjidić je meti Cedevite Olimpije i čim dobije slobodne papire trebao bi pristupiti momčadi koju vodi Jurica Golemac, a koja se nada da će u sljedećoj sezoni imati na raspolaganju još jednog hrvatskog reprezentativca, Karla Matkovića. Potonji je trenutačno na kampovima u SAD uoči drafta i ukoliko ne bude izabran u prvoj rundi drafta, a za tako što prema predviđanjima, nema realnih šansi, Matković će sljedeće sezone igrati u Ljubljani.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.