Novi udarac za Francusku: napadač Nkunku propušta Svjetsko prvenstvo, ozlijedio se na treningu reprezentacije

Novi udarac doživjela je Francuska, aktualni svjetski nogometni prvak te za nju na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar neće igrati odlični napadač Christopher Nkunku. Trenutačno najbolji strijelac Bundeslige, s 12 pogodaka u 15 nastupa za Leipzig, ozlijedio se na treningu reprezentacije tijek…

Главная страница » Novi udarac za Francusku: napadač Nkunku propušta Svjetsko prvenstvo, ozlijedio se na treningu reprezentacije

Novi udarac doživjela je Francuska, aktualni svjetski nogometni prvak te za nju na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar neće igrati odlični napadač Christopher Nkunku.

Trenutačno najbolji strijelac Bundeslige, s 12 pogodaka u 15 nastupa za Leipzig, ozlijedio se na treningu reprezentacije tijekom utorka, a Francuski nogometni savez je objavio kako je ozljeda lijevog koljena dovoljno teška da se Nkunku ne može na pravi način oporaviti do početka prvenstva koje počinje krajem tjedna.

Nastavak je ovo pehova za Francusku, a prije 25-godišnjeg Nkunkua svjetski prvak je ostao bez Kantea, Pogbe i Kimpembea. Francuska se na Svjetskom prvenstvu nalazi u skupini  D, a suparnici će joj biti Danska, Australija i Tunis.

Iz Francuskog nogometnog saveza još nisu obznanili koga će izbornik Didier Deschamps u Katar povesti kao zamjenu za Nkunkua.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.