Objavio specijalist za transfere: stigla ponuda, Hrvat postaje najplaćeniji branič u povijesti nogometa!

Specijalist za transfere i obično dobro upućeni Fabrizio Romano objavio je svoju ‘ekskluzivu‘, a ista kaže – Joško Gvardiol uskoro potpisuje za Chelsea! Romano javlja da bi dogovor trebao biti postignut “sad”, ali da će Gvardiol ostati u Leipzigu još ovu sezonu, a onda se engleskom velikanu priključ…

Главная страница » Objavio specijalist za transfere: stigla ponuda, Hrvat postaje najplaćeniji branič u povijesti nogometa!

Specijalist za transfere i obično dobro upućeni Fabrizio Romano objavio je svoju ‘ekskluzivu‘, a ista kaže – Joško Gvardiol uskoro potpisuje za Chelsea!

Romano javlja da bi dogovor trebao biti postignut “sad”, ali da će Gvardiol ostati u Leipzigu još ovu sezonu, a onda se engleskom velikanu priključiti u lipnju 2023. godine.

“Službena ponuda koja je poslana danas kreće se oko 90 milijuna eura. Pregovori su u tijeku”, objavio je Romano.

Gvardiol ima 20 godina, u Leipzig je stigao sredinom 2021. kada su ga Nijemci od Dinama otkupili za 18.8 milijuna eura. Za bundesligaški klub dosad je upisao 50 nastupa uz dva pogotka i četiri asistencije, a njegova trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 35 milijuna eura.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.