Objavljen astronomski iznos koji supruga Kobea Bryanta traži zbog objave grozomornih fotografija: ‘Ono što se dogodilo je nehumano‘

Vanessa Bryant na sudu traži 75 milijuna dolara odštete od okruga Los Angelesa zbog narušavanja privatnosti i nemara zbog objavljivanja fotografija iz helikopterske nesreće u kojoj su poginuli njezin suprug Kobe, kći Gianna i još sedam osoba. Tek deseti dan suđenja njezin odvjetnik Jerome Jackson pr…

Главная страница » Objavljen astronomski iznos koji supruga Kobea Bryanta traži zbog objave grozomornih fotografija: ‘Ono što se dogodilo je nehumano‘

Vanessa Bryant na sudu traži 75 milijuna dolara odštete od okruga Los Angelesa zbog narušavanja privatnosti i nemara zbog objavljivanja fotografija iz helikopterske nesreće u kojoj su poginuli njezin suprug Kobe, kći Gianna i još sedam osoba.

Tek deseti dan suđenja njezin odvjetnik Jerome Jackson pred sudom je iznio točan zahtjev za odštetom koju traže Vanessa Bryant i Chris Chester (partner u parnici obitelji Bryant).

“Kad dođem do ove točke u završnim riječima, obično sam zabrinut da ne tražim previše. Ali danas nemam tu tjeskobu, jer ću vam reći, dame i gospodo, ne možete dati previše novca za ono kroz što su oni prošli. Ne možete novčani zahtjev staviti previsoko. Ono što se dogodilo je nehumano,” rekao je Jerome Jackson u svojoj molbi, kako tvrdi USA Today, a prenose Sportske novosti.

Vanessa Bryant je u svojoj izjavi na sudu optužila vlasti za ilegalno širenje fotografija tijela njezina supruga Kobea i kćeri Vanesse.

“Osjećam se slomljeno, povrijeđeno i izdano od strane zaposlenika okruga koji su objavili fotografije”, rekla je pred sudom u Los Angelesu, dodavši da još nije vidjela te slike jer želi stradale članove obitelji “zapamtiti onakve kakvi su bili”.

Luis Li, odvjetnik Vanesse Bryant, tvrdi na sudu da je institucionalna “kultura bezosjećajnosti” navela osam agenata okruga Los Angelesa da svojim mobilnim telefonima fotografiraju i dijele fotografije tijela Kobea Bryanta i drugih žrtava helikopterske nesreće.

“Slike su se dijelile s ljudima koji nisu imali apsolutno nikakvog razloga primiti te fotografije”, ustvrdio je Li.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.