OD 12:00 Mamić sazvao presicu nakon kaznenih prijava u Dinamu

NEDAVNO je na presici rekao da će otkriti sve što ima o Krešimiru Antoliću, prvom operativcu Dinama, i predsjedniku Mirku Barišiću ako oni ne napuste klub.

Главная страница » OD 12:00 Mamić sazvao presicu nakon kaznenih prijava u Dinamu

ZDRAVKO MAMIĆ se oglasio nakon što je objavljeno da je podnesena kaznena prijava protiv njega, 45 članova Skupštine kluba i još tri člana Nadzornog odbora Dinama. Mamić, kriminalac koji je u bijegu u BiH nakon što je osuđen za krađu milijuna eura iz Dinama, najavio je konferenciju za medije. “Došlo je vrijeme da se psu kaže da je pas, a tatu da je tat! Sve predstavnike medija pozivam sutra na press-konferenciju od 12 sati u dvorani Princess hotela Mepas u Mostaru”, napisao je Mamić na Facebooku.

Nedavno je na presici rekao da će otkriti sve što ima o Krešimiru Antoliću, prvom operativcu Dinama, i predsjedniku Mirku Barišiću ako oni ne napuste klub. Antolić i Barišić nisu ga poslušali, u Dinamu su i dalje te se bore da izbjegnu smjenu na izvanrednoj skupštini koju je zatražilo 45 skupštinara.

Podsjetimo, kazneno su prijavljena trojica članova Nadzornog odbora, 45 skupštinara koji su zatražili izvanrednu skupštinu kluba i Zdravko Mamić, bjegunac koji je pokrao Dinamo i trenutno se nalazi u Bosni i Hercegovini.

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.