Odabran novi Nadzorni odbor Hajduka

NA IZBORIMA je odabrano pet članova novog Nadzornog odbora Hajduka.

Главная страница » Odabran novi Nadzorni odbor Hajduka

ODABRAN je novi Nadzorni odbor Hajduka. Novi članovi Nadzornog odbora su Aljoša Pavelin, Goran Jujnović Lučić, Lukas Oliver Pavić, Dražen Zec i Roberto Bitunjac, dok Damir Dominiković, Robert Kalinić i Josip Perić nisu skupili dovoljno glasova da bi se našli među pet odabranih.

Registriranih članova na izborima bilo je 5951, od kojih je 4781 iskoristio svoje člansko pravo. Kontinuirano članstvo svakome biraču donosi između jednog ili tri glasa tako da su članovi s više godina mogli imati tri glasa. 

Najveći elektronski izbori u Hrvatskoj

“Važno je i naglasiti kako su ovo drugi elektronski izbori te su i ovi, kao i oni prije četiri godine, najveći ikada održani u Hrvatskoj, a na njima je sudjelovalo nešto manje od 5000 članova”, otkrio je zanimljivost tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Dodajmo da još nije poznato tko će biti na čelu Nadzornog odbora. Dosadašnja praksa bila je da to bude onaj kandidat koji je dobio najviše glasova, što je ovaj put bio Aljoša Pavelin, ali nije potvrđeno da će tako biti i sada. Novi NO stupa na dužnost 1. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.