Odlična partija hrvatskog centra u posljednjoj predsezonskoj utakmici Clippersa

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac postigao je devet koševa uz tri skoka, dvije asistencije i jednu blokadu za 16:18 minuta provedenih u igri u 115-126 porazu Los Angeles Clippersa od Denver Nuggetsa u predsezonskoj NBA utakmici igranoj u dvorani u Ontariju u Kaliforniji. Zubac je susre…

Главная страница » Odlična partija hrvatskog centra u posljednjoj predsezonskoj utakmici Clippersa

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac postigao je devet koševa uz tri skoka, dvije asistencije i jednu blokadu za 16:18 minuta provedenih u igri u 115-126 porazu Los Angeles Clippersa od Denver Nuggetsa u predsezonskoj NBA utakmici igranoj u dvorani u Ontariju u Kaliforniji.

Zubac je susret započeo u petorci Clippersa, ali je trener Ty Lue odlučio ravnomjerno rasporediti minutažu na čak 16 igrača pa je samo raspoloženi Norman Powell na parketu proveo više od 20 minuta. Powell je u 25 minuta provedenih u igri ubacio 34 poena, dok je kod Nuggetsa čak osam igrača postiglo dvoznamenkast broj pogodaka, a najviše su ubacili Ish Smith 15 i Kentavious Caldwell-Pope 14. Prva zvijezda Nuggetsa Nikola Jokić je igrao samo 15 minuta, ostao bez ubačaja iz igre, pogodio je dva slobodna bacanja i podijelio sedam asistencija.

I Clippersi i Nuggetsi su ostvarili polovičan učinak u svoje četiri predsezonske utakmice, po dvije pobjede i poraza.

Nova NBA sezona počinje 18. listopada.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.