Odvjetnici zvijezde optužene za silovanje tvrde da imaju snimke koje dokazuju njegovu nevinost

Nekadašnji igrač Barcelone i najtrofejniji nogometaš svih vremena Dani Alves i dalje se nalazi u istražnom zatvoru, nakon što je optužen da je 30. prosinca prošle godine silovao jednu 23-godišnju djevojku u noćnom klubu. Sve je izgledalo još gore za njega jer je čak triput mijenjao iskaz, no kako pi…

Главная страница » Odvjetnici zvijezde optužene za silovanje tvrde da imaju snimke koje dokazuju njegovu nevinost

Nekadašnji igrač Barcelone i najtrofejniji nogometaš svih vremena Dani Alves i dalje se nalazi u istražnom zatvoru, nakon što je optužen da je 30. prosinca prošle godine silovao jednu 23-godišnju djevojku u noćnom klubu.

Sve je izgledalo još gore za njega jer je čak triput mijenjao iskaz, no kako piše španjolski El Periodico, njegovi odvjetnici pronašli su snimke za koje tvrde da bi mogle dokazati njegovu nevinost. 

Naime, oni u potpunosti demantiraju sve optužbe i tvrde da je djevojka koja ga je optužila sama ušla u zahod nakon Alvesa bez da je bila prisiljena.

Smatraju da snimke jasno pokazuju da su se svi oni zabavljali zajedno te poriču njene izjave da je bila u društvu “terora, straha ili dominacije”. Također tvrde djevojka i njene prijateljice u nijednom trenutku nisu bile u “opasnom društvu” i da se po govoru tijela može zaključiti da se nitko u tom trenutku nije osjećao u opasnosti.

“Vidi se na snimci kako je Daniel Alves otišao lijevo i ušao u zahod. Dvije minute kasnije, tužiteljica nakon što razgovara s dvije prijateljice i konobarom sama ide u isti taj zahod i ulazi bez da joj je Alves dao dozvolu ili otvorio vrata. Ove slike govore same za sebe”, još je jedna od izjava Alvesovih odvjetnika.

Ako se dokaže da je Dani Alves kriv prijeti mu zatvorska kazna od četiri do 12 godina, ali tvrdnje njegovih odvjetnika mogle bi baciti drugačije svjetlo na cijeli slučaj.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.