Oglasio se Casillas, ‘skupo‘ je platio hakiranje računa: Isprike mojim pratiteljima i cijeloj LGBT zajednici

Nakon što je Iker Casillas postao glavna vijest gotovo svih sportskih medija svojim tweetom u kojem je objavio: “Nadam se da me poštuju: ja sam gay. #HappySunday”, počele su i špekulacije što stoji iza cijele priče – piše Jutarnji list. Španjolski mediji objavili su prvo kako je moguće da je u pitan…

Главная страница » Oglasio se Casillas, ‘skupo‘ je platio hakiranje računa: Isprike mojim pratiteljima i cijeloj LGBT zajednici

Nakon što je Iker Casillas postao glavna vijest gotovo svih sportskih medija svojim tweetom u kojem je objavio: “Nadam se da me poštuju: ja sam gay. #HappySunday”, počele su i špekulacije što stoji iza cijele priče – piše Jutarnji list.

Španjolski mediji objavili su prvo kako je moguće da je u pitanju neslana šala, a zatim da se tako “poigrao” s tabloidima koji pišu neprovjerena nagađanja o njegovom ljubavnom životu ili se da je sve stvar promotivne kampanje u kojoj sudjeluje. Opcija da mu je Twitter račun hakiran, isključena je rano.

Međutim, upravo je to u pitanju. Nekoliko sati nakon tweeta koji je postao “viralan” i premašio 200,000 lajkova u manje od sat vremena, velikan Real Marida poslao je novu poruku preko Twittera.

– Hakiran račun. Srećom sve je kako treba. Isprike mojim pratiteljima. I naravno, isprika i cijeloj LGBT zajednici – stoji u objavi.

Čak mu je i bivši reprezentativni kolega Carles Puyol reagirao na prvotnu objavu svog velikog prijatelja: “Vrijeme je da kažeš nešto o nama, Iker”, napisala je legenda Barce uz nekoliko emotikona srca.

Zanimljivo je koliko je “skupo” platio hakiranje Casillas. Nakon objave preko njegova računa da je gay, s 12,3 milijuna pratitelja, pao je na 9,6. Čak dva milijuna i 700 tisuća ljudi prestalo je pratiti njegov Tweeter račun.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.