ONE-ov borac brutalno nokautirao protivnika pa izazvao Soldića. RoboCop prihvatio

ZEBAZTIAN KADESTAM mogao bi biti prvi protivnik Roberta Soldića u promociji ONE.

Главная страница » ONE-ov borac brutalno nokautirao protivnika pa izazvao Soldića. RoboCop prihvatio

OVOG su vikenda održane dvije priredbe borilačke organizacije ONE Championship, za koju je nedavno potpisao Roberto Soldić. Najbolji hrvatski MMA borac bio je poseban gost na eventu ONE on Prime Video 1, gdje je službeno predstavljen kao novi borac rastuće singapurske promocije.

Soldić još nema ugovorenu prvu borbu, ali dobio je ponudu direktno s borilišta. Nakon što je za samo 57 sekundi brutalno nokautirao protivnika, švedski borac Zebaztian Kadestam zvan Bandit prozvao je hrvatskog asa: “Čuo sam da je ONE potpisao čudovište. Volim se boriti s čudovištima. Roberto Soldiću, idemo!”

Soldić prihvatio

Kako je bio na licu mjesta, Soldić nije nimalo dvojio: “Prihvaćam izazov, idemo. Ja sam spreman. Dobro je da me neki izazivaju na borbu jer sam supermotiviran.”

Kadestam je 31-godišnji Šveđanin, koji je 2018. osvojio ONE-ov pojas u velteru i jedanput ga obranio, a u karijeri ima 14 pobjeda i sedam poraza. Borba sa Soldićem, dakako, nije (još) službeno ugovorena, ali jasno je da neće nedostajati zainteresiranih da se okušaju protiv nove ONE-ove zvijezde.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.