Oslabljeni Jadran u trećem kolu Lige prvaka izgubio od Olympiacosa na Poljudu

Izgubio je Jadran u trećem kolu Lige prvaka kući od Olympiacosa. Jadran je bio oslabljen, bez bolesnih Jerka Marinića Kragića i Duje Pejkovića. Golovima Vamosa i Fountoulisa gosti su poveli 2:0. Imao je Jadran do tada dvije prilike s igračem više, obje neuspješne. Realizacija u zadnjim utakmicama ni…

Главная страница » Oslabljeni Jadran u trećem kolu Lige prvaka izgubio od Olympiacosa na Poljudu

Izgubio je Jadran u trećem kolu Lige prvaka kući od Olympiacosa.

Jadran je bio oslabljen, bez bolesnih Jerka Marinića Kragića i Duje Pejkovića. Golovima Vamosa i Fountoulisa gosti su poveli 2:0. Imao je Jadran do tada dvije prilike s igračem više, obje neuspješne. Realizacija u zadnjim utakmicama nije na pravoj razini. Trećeg igrača više jadranaši su uspjeli pretvoriti u gol, Grke je “otvorio” Delić za 1:2.

Dobro je Jadran “stajao” u bazenu, posebno u obrani, koncentrirano. Urodilo je to i izjednačenjem, gol je za 3:3 u četvrtoj minuti druge četvrtine zabio Burić. Ostao je problem kako se obraniti s igračem manje, Olympiacos je golom Filipovića za 4:3 imao realizaciju igrača više tri od tri. I svaki put brzo, nakon nekoliko sekunda. Sigurni su bili Grci i za 5:3, igrač više četiri od četiri.

Smanjio je Jadran na početku treće dionice susreta golom Burića na 4:5, ali opet taj igrač više, enigma… Lakoćom su gosti i dalje “trpali”, sada Bušlje za 4:6. U 20. se minuti dogodio prvi neiskorišteni igrač više Olympiacosa. Nisu u tom, ali u idućem jadranaši zabili, Čagalj za 5:6. Splićani su bili “unutra”.

Kod 7:9 su domaći imali dva puta napad za uhvatiti priključak, nije išlo. Solidna predstava jadranaša, ali bez bodova. Protiv moćnog Olympiacosa nije to kiks, ali nakon nekoliko poraza, uključujući one od Juga u Superkupu i finalu Kupa, treba uhvatiti opet neki pobjednički niz.

Jadran – Olympiacos 8:13 (1:2, 2:3, 3:3, 1:5)

Split – Bazen u Poljudu.

Suci: Alexandrescu (Rumunjska), Bouchez (Francuska)
 

Jadran: Marcelić, Burić (2), Stojanac, Čagalj (3), Z. Butić, Tomasović, Bukić, Zović, Delić (1), Dobud (1), Šetka, Dužević (1), Anić.

Olympiacos: Bijač, Gkillas, Vamos (2), Genidounias (2), Fountoulis (2), Gouvis, Dervisis (1), Bušlje (1), Mourikis, Filipović (3), Kolomvos, Papanastasiou (2), Zerdevas.
Igrač više: Jadran 4 od 6, Olympiacos 6 od 7.
Peterci: Jadran, Olympiacos 1 (0)

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.