Osramotio bogatog gazdu pred odabranim društvom: od tada nije zaigrao, ali je uzeo milijune funti

Nekoliko mjeseci nakon što su kupile Newcastle United bogate gazde iz Saudijske Arabije su engleski klub odveli na turneju u tu zemlju. Bilo je to u siječnju prošle godine. „Svrake“ su tada igrale prijateljski meč protiv ekipe Al-Ittihada, a na tribinama su mogli biti prisutni samo odabrani, uključu…

Главная страница » Osramotio bogatog gazdu pred odabranim društvom: od tada nije zaigrao, ali je uzeo milijune funti

Nekoliko mjeseci nakon što su kupile Newcastle United bogate gazde iz Saudijske Arabije su engleski klub odveli na turneju u tu zemlju. Bilo je to u siječnju prošle godine. „Svrake“ su tada igrale prijateljski meč protiv ekipe Al-Ittihada, a na tribinama su mogli biti prisutni samo odabrani, uključujući i kraljevsku obitelj.

Na tom dvoboju Ciaran Clark je napravio nepromišljeni potez tako što je jednog od protivnika udario šakom u lice, te je dobio crveni karton. Iako se meč igrao iza zatvorenih vrata snimak je procurio na internetu, a bogate gazde su žestoko kaznile Clarka.

Do te utakmice iskusni defanzivac je bio standardan u obrani, a od tada nije zaigrao u niti jednom meču za Newcastle United. Štoviše, naređeno je da završi na transfer listi, a tijekom ljeta je poslan na posudbu u Sheffield United.

Teško je vjerovati da je Clarka pogodila činjenica što više nije igrao za Newcastle United, pogotovo kada pogleda na svoj bankovni račun. Otkako su gazde naredile njegovo izbacivanje iz momčadi  engleski defanzivac je od „Svraka“ na ime plaće dobio više od dva milijuna funti.

Inače, ovaj nogometaš je član Newcastlea od 2016. godine, na kraju sezone mu ističe ugovor i jasno je da se njegova avantura završava na tužan način. Ipak, s druge strane uspio je zaraditi ogroman novac zbog čega će mnogo lakše preboljeti odlazak sa St. James Parka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.