Otac mu je sigurno ponosan: sin nekadašnje engleske zvijezde nastavlja karijeru kući, igrat će u Brentfordu

Romeo Beckham nogometnu karijeru nastavlja u Engleskoj, ovaj 20-godišnji napadač će do kraja ove sezone igrati za B-momčad engleskog Brentforda. Sin slavnog Davida Beckhama pod ugovorom je s Interom iz Miamija. Odlučio je pauzu u MLS-u iskoristiti kako bi igrao u Engleskoj i došao je na posudbu u Br…

Главная страница » Otac mu je sigurno ponosan: sin nekadašnje engleske zvijezde nastavlja karijeru kući, igrat će u Brentfordu

Romeo Beckham nogometnu karijeru nastavlja u Engleskoj, ovaj 20-godišnji napadač će do kraja ove sezone igrati za B-momčad engleskog Brentforda. Sin slavnog Davida Beckhama pod ugovorom je s Interom iz Miamija. Odlučio je pauzu u MLS-u iskoristiti kako bi igrao u Engleskoj i došao je na posudbu u Brentford.

Drago nam je što je Romeo s nama. Došao je iz Inter Miamija nakon što im je sezona završena i radio je ovdje. Uklopio se u grupu i postao je bitan faktor – rekao je trener B-momčadi Brentforda Neil MacFarlane i dodao:

Volim kako se ponaša na terenu, ali i izvan njega. Ovdje je postao još spremniji i ovo je za njega dobro mjesto za dodatni napredak.

Govorio je trener Brentforda i o kvalitetama koje posjeduje ovaj 20-godišnjak.

Vrlo je dobar tehnički. Brz je na lopti, a isto tako je i odličan u završnici. Može igrati na više pozicija. Sama činjenica da je Inter Miami zatražio da dodatno radi s nama pokazuje očekivanja koja imaju od njega – istakao je MacFarlane

Romeo Beckham je igrao za omladinske selekcije Arsenala, ali je 2015. godine napustio akademiju jer nije pokazivao previše talenta. Potom je odlučio trenirati tenis. Pet godina kasnije poželio je opet nogomet i potpisao je za USL klub Fort Lauderdale, filijalu Inter Miamija čiji je vlasnik njegov otac.

U siječnju prošle godine Romeo je debitirao za prvu momčad u prijateljskom susretu, ali na službeni nastup još uvijek čeka. Za drugu momčad Inter Miamija u MLS Next Pro ligi odigrao je 26 utakmica i postigao je dva pogotka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.