Oteli ga Interu ‘ispred nosa‘: Juventus će platiti 47 milijuna eura za stopera Torina Gleisona Bremera

Najbolji branič Serie A u protekloj sezoni, stoper Torina Brazilac Gleison Bremer, karijeru će nastaviti u Juventusu koji je dogovorio uvjete transfera sa Torinom i još mu preostaje da se sporazume oko osobnih uvjeta s Bremerom. Inter je imao verbalni dogovor u vezi Bremerova transfera, ali se u utr…

Главная страница » Oteli ga Interu ‘ispred nosa‘: Juventus će platiti 47 milijuna eura za stopera Torina Gleisona Bremera

Najbolji branič Serie A u protekloj sezoni, stoper Torina Brazilac Gleison Bremer, karijeru će nastaviti u Juventusu koji je dogovorio uvjete transfera sa Torinom i još mu preostaje da se sporazume oko osobnih uvjeta s Bremerom.

Inter je imao verbalni dogovor u vezi Bremerova transfera, ali se u utrku uključio Juventus koji je skupio dosta novca prodajom Matthijsa de Ligta Bayernu. Juve je prodajom De Ligta Bayernu zaradio 80 milijuna eura.

S tim novcem mogao je dati ponudu koji je znatno bolja od Interove. Prema talijanskim medijima Juve će platiti 40 milijuna eura plus sedam milijuna u bonusima ovisno rezultatima.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.