Otkrivena politička pozadina Mudrikovog transfera, gazda Srninog kluba 20 milijuna eura donirao ukrajinskoj vojsci

Dan nakon objave velikog transfera Mihajla Mudrika (22) u londonski Chelsea procurila je i politička pozadina transfera. Londonski klub doveo ga je iz Šahtar Donjecka u transferu koji s bonusima vrijedi 100 milijuna eura, a iz ukrajinskog su kluba objavili da je fiksni dio 70 milijuna eura. Od tog n…

Главная страница » Otkrivena politička pozadina Mudrikovog transfera, gazda Srninog kluba 20 milijuna eura donirao ukrajinskoj vojsci

Dan nakon objave velikog transfera Mihajla Mudrika (22) u londonski Chelsea procurila je i politička pozadina transfera. Londonski klub doveo ga je iz Šahtar Donjecka u transferu koji s bonusima vrijedi 100 milijuna eura, a iz ukrajinskog su kluba objavili da je fiksni dio 70 milijuna eura.

Od tog novca je Rinat Ahmetov, gazda Šahtara, kluba u kojemu je sportski direktor Darijo Srna, 20 milijuna donirao ukrajinskoj vojsci.

– Želja mi je, to ne skrivam, da Šahtar bude prvak Europe. U tom smislu igrači poput Mudrika trebali bi igrati za nas, a ne da za njih navijamo dok su u drugim europskim klubovima. No, ovaj grozni i nepravedni rat s Rusijom nam ne dopušta ostvarenje tog sna. Ali uvjeren sam da ćemo pobijediti u ratu i igrati utakmicu protiv Chelseaja u ukrajinskom Donjecku – poručio je Ahmetov.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.