Otkriveni detalji drame koju su proživjeli Juventusov Srbin i Argentinac: jedan od provalnika uhićen je na licu mjesta, čuli su se i pucnjevi

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović te njegov suigrač Angel Di Maria sinoć su proživjeli pravu dramu. Kako prenose talijanski mediji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom – prenosi Jutarnji list. Prema policijskoj re…

Главная страница » Otkriveni detalji drame koju su proživjeli Juventusov Srbin i Argentinac: jedan od provalnika uhićen je na licu mjesta, čuli su se i pucnjevi

Srpski reprezentativac i nogometaš Juventusa Dušan Vlahović te njegov suigrač Angel Di Maria sinoć su proživjeli pravu dramu. Kako prenose talijanski mediji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u argentinčev dom – prenosi Jutarnji list.

Prema policijskoj rekonstrukciji, nekoliko razbojnika pokušalo je provaliti u vilu oko 19.30 sati, a uzbunu je digao netko iz privatnog osiguranja koji je na sigurnosnim kamerama vidio da netko pokušava ući u posjed.

Navodi se kako je jedan od pljačkaša uhićen na licu mjesta nakon što je pokušao pobjeći automobilom, dok su njegovi suučesnici uspjeli pobjeći praznih ruku.

Prema prvim informacijama radi se o organiziranoj skupini specijaliziranoj za krađe i pljačke po vilama, a susjedstvo u kojemu žive Di Maria i Vlahović poznato je po pljačkama. U listopadu prošle godine opljačkana je vila Paula Dybale dok je Argentinac bio na utakmici, a nekoliko godina ranije Claudio Marchisio i njegova supruga bili su zarobljeni tijekom pljačke njihova doma.

Prema svjedočenju susjeda koji je pronašao pištolj kojeg su pljačkaši bacili dok su bili u bijegu, tijekom večeri čuli su se pucnjevi, a Gazzetta dello Sport navodi da su metke ispalili policajci. Isti tisak također prenosi da su se kriminalci uspjeli popeti preko zida i ući u dvorište vile, ali su pobjegli čim su čuli dolazak osiguranja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.