Otkriveno koliko Celtic traži za Josipa Juranovića: škotski prvak očigledno jako cijeni bišeg igrača Hajduka

Vijest da Atletico Madrid želi dovesti Josipa Juranovića u svoje redove odjeknula je škotskim, španjolskim ali i hrvatskim medijskim prostorom. Diego Simeone u potrazi je za desnim bekom, a kao idealno rješenje vidi hrvatskog reprezentativca i bivšeg igrača Hajduka, koji je imao odličnu sezonu u dre…

Главная страница » Otkriveno koliko Celtic traži za Josipa Juranovića: škotski prvak očigledno jako cijeni bišeg igrača Hajduka

Vijest da Atletico Madrid želi dovesti Josipa Juranovića u svoje redove odjeknula je škotskim, španjolskim ali i hrvatskim medijskim prostorom.

Diego Simeone u potrazi je za desnim bekom, a kao idealno rješenje vidi hrvatskog reprezentativca i bivšeg igrača Hajduka, koji je imao odličnu sezonu u dresu Celtica.

Škotski The Times danas piše da klub iz Glasgowa traži čak 17 milijuna eura za Juranovića, prvenstveno zato što ga žele zadržati, a nalaze se u dobroj financijskoj situaciji.

Neizvjesno je kako će se cijela priča odigrati, ali podatak koji je objavio Times jasno govori o tome koliko Celtic cijeni Hrvata.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.