Ovo je besplatna igra u kojoj možete osvojiti pravi novac

SUPER7 je jedna od najpopularnijih besplatnih igara na sreću u Hrvatskoj, a SuperSport je odlučio da će cijelu igru u potpunosti prilagoditi Svjetskom prvenstvu Katar 2022.

Главная страница » Ovo je besplatna igra u kojoj možete osvojiti pravi novac

SUPER7 je jedna od najpopularnijih besplatnih igara na sreću u Hrvatskoj, a SuperSport je odlučio da će cijelu igru u potpunosti prilagoditi Svjetskom prvenstvu Katar 2022.

Radi se o jednostavnoj igri u kojoj igrači moraju pogoditi točne ishode 7 odabranih sportskih događaja, u ovom slučaju utakmica Svjetskog prvenstva u Kataru. Tko pogodi – osvaja jackpot dobitak.

Trenutačno jackpot iznosi 195.000 kuna, a svaki tjedan se igra novo kolo. U slučaju da nitko ne osvoji glavni dobitak, on se u sljedećem kolu povećava za 5000 kuna.

Najveća prednost ove igre u odnosu na druge igre na sreću jest što je potpuno besplatna! Za sudjelovanje je potreban samo e-mail i broj telefona, a svi se mogu uključiti u igru u bilo kojem trenutku.

Uz to, organizator igre SuperSport priredio je i druge nagrade za igrače koji se nakon završetka kola nađu na popisu 50 igrača s najvećim brojem bodova. Te nagrade uključuju novčane bonuse za sportsko klađenje uz koje praćenje Svjetskog prvenstva može postati još uzbudljivije!

Super7 je nakon lansiranja u srpnju ove godine pokupio puno interesa ljubitelja igara na sreću, a vezanjem uz aktualno Svjetsko prvenstvo, ne sumnjamo da će taj interes rasti iz kola u kolo.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.