Ovo je nova uprava Dinama

UZ PREDSJEDNICI Vlatku Peras, novu upravu čine trojica novih članova: Dario Šimić, Danijel Tomačić i Darko Podnar.

Главная страница » Ovo je nova uprava Dinama

GNK DINAMO predstavio je novu upravu koju, uz predsjednicu, Vlatku Peras, čine trojica novih članova: Dario Šimić, Danijel Tomačić i Darko Podnar. “Uvijek su zahtjevni izazovi u Dinamu. Mogu reći da sam se za ovu ulogu spremao i ovih 13 godina nakon igračke karijere, i poslovno i nogometno. Tu je, dakako, i snažna emocija, ali i odgovornost. Ja sam dijete ovog kluba, rođen u ovom gradu”, rekao je na predstavljanju Šimić pa dodao:

“Djelovat ćemo zajednički na čelu s predsjednicom Uprave, Vlatkom Peras. Za početak je najvažnije da osvojimo naslov prvaka. Stojim maksimalno na dispoziciji sa znanjem, iskustvom, brojnim kontaktima, od bivših igrača, skauta, kolega i prijatelja koje uvijek mogu nazvati i dobiti informaciju, od Argentine, Brazila, Belgije, širom svijeta… To bi trebala biti dodatna vrijednost za koju se nadam da će se vidjeti u sljedećim godinama na maksimirskom travnjaku”, zaključio je.

Tomačić: Ovo je velik izazov

Novo ime u klupskoj Upravi je i Danijel Tomačić, direktor Lana grupe, jednog od vodećih Dinamovih sponzora. Rođen je 12. travnja 1979. u Karlovcu, Nakon igračke je karijere bio savezni sudac, savezni instruktor, delegat na utakmicama 1. NL, povjerenik za suđenje, djelatnik županijskog nogometnog Saveza, član desetak različitih komisija, član Uprave NK Karlovac 1919.

“Jasno je da je velika čast i iznimno zadovoljstvo raditi u našem najtrofejnijem klubu. Poseban je osjećaj kad uspijete spojiti poslovni i nogometni svijet, a kad pritom napravite značajan sportski i financijski rezultat, to znači napredovanje u svakom smislu.

Veliki je izazov uopće i uhvatiti se tako ozbiljnog i odgovornog posla kakav je u Dinamu, a sve ostalo je nadogradnja, implementiranje ideja, planiranje, preveniranje, odlučivanje, korekcije, odgovornost, lojalnost i, naravno, ljubav”, izjavio je Tomačić.

Podnar: Emocije su jake

Darko Podnar najmlađi je od trojice novih članova, Zagrepčanin rođen 24. siječnja 1980. godine.  U Dinamo je došao s backgroundom uspješnoga sportskog djelatnika pri čemu se posebno ističe opus u NK Istra 1961. Kao rođeni Zagrepčanin nikad nije krio da je veliki Dinamov navijač.

“Emocije su jake, ali one ujedno i – obvezuju. Na utakmice sam počeo dolaziti kao klinac s pet, šest godina, u sezoni 1985/’86. Posebno se sjećam generacije u kojoj su blistali Prosinečki, Mujčin, Šimić, Viduka, Mladinić, utakmica u kojima smo rušili Partizan, Celtic…

Kasnije sam spletom okolnosti kroz poslovni život došao u poziciju da me klub pozove i tako pridonesem u svakodnevnom poslovanju i eventualnoj nadogradnji već postojećeg fenomenalno razvijenog Dinamova sustava”, rekao je Podnar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.