Pala je prva ‘žrtva‘ Xavijeve čiste u Barceloni: trener ga otpisao, on otišao bez prigovora i našao novi klub

Jedan je igrač tako napustio katalonski sastav, a riječ je o stoperu Oscaru Minguezi (23) koji će karijeru nastaviti u redovima Celte iz Viga. Za razliku od Frenkiea de Jonga koji svim silama odbija napustiti Camp Nou, Mingueza je otišao bez ikakvog prigovora, a u blagajnu Barcelone nešto je i ‘kapn…

Главная страница » Pala je prva ‘žrtva‘ Xavijeve čiste u Barceloni: trener ga otpisao, on otišao bez prigovora i našao novi klub

Jedan je igrač tako napustio katalonski sastav, a riječ je o stoperu Oscaru Minguezi (23) koji će karijeru nastaviti u redovima Celte iz Viga.

Za razliku od Frenkiea de Jonga koji svim silama odbija napustiti Camp Nou, Mingueza je otišao bez ikakvog prigovora, a u blagajnu Barcelone nešto je i ‘kapnulo‘. Španjolski mediji navode kako će Celta njegov transfer platiti 2.5 milijuna eura.

Mingueza je bio među petoricom igrača koji nisu otputovali na predsezonske pripreme u Ameriku i očito je shvatio da mu nema druge nego čim prije pronaći drugu sredinu. Što je i napravio.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.